Transport

Asiguram transportul
 

Promotii

Pentru clientii fideli
 

0248212190

Mobil 0744556997

SEMINEE si TERMOSMINEE

Ferroli produce o gama variata de modele de seminee si termoseminee

Inca de la inceputul existentei omenirii focul a exercitat asupra noastra o puternica atractie prin energia pe care o degaja iar imblanzirea lui a reprezentat telul suprem. Prin stapanirea acestuia am reusit sa controlam natura si sa ne construim drumul spre civilizatie.

In jurul focului, incalziti de energia lui, ne-am strans in noptile lungi de iarna sa ascultam pe nerasuflate basmele pline de aventuri povestite de bunici sau sa deschidem cu emotie cadourile de Craciun.

Acum aceasta traditie veche de secole este readusa in casele nostre de noile game de seminee si termoseminee cu functionare pe peleti sau lemne - Ferroli.

Cum se monteaza semineele?

Pentru o functionare sigura si eficienta, montarea semineelor trebuie realizata de specialistii autorizati in domeniu, urmand instructiunile din manualul de instalare al produsului.

Datorita valentelor estetice, semineele, nu au nevoie de camera tehnica separata, ele se monteaza in camera de locuit pentru un plus de eleganta si confort termic sporit.

Cum intretinem semineul?

In functie de caracteristicile semineului curatarea si exploatarea acestuia trebuie realizata urmand indicatiile din manualul de utilizare al acestuia.

O caracteristica comuna de intretinere a semineelor o reprezinta necesitatea curatarii frecvente a cenusarului pentru a evita o functionare defectuasa. Pentru o functionare buna, ca in cazul tuturor echipamentelor de incalzire, este recomandata o revizie anuala facuta de un specialist in domeniu.

Care sunt diferentele intre un termosemineu pe peleti/lemne si un semineu pe lemne?

Diferentele intre termosemineele cu functionare pe peleti sau lemne si semineele cu functionare pe lemne tin atat de combustibilul pe care acestea il folosesc, de complexitatea sistemul de functionare cat si de pretul de achizitie.

Semineele pe lemne sunt echipamente simple care incalzesc camera in care sunt montate prin radiatie si convectie. Semineul este un echipament de incalzire usor de folosit si intretinut iar lemnul, materia prima cu care acestea este alimentat, poate fi procurat cu usurinta din orice zona a tarii.

Autonomia de functionare a semineului pe lemne nu este la fel de ridicata ca cea a unui termosemineu pe peleti.

Teremosemineele pe peleti sunt echipamente ce incalzesc prin radiatie si convective camera in care sunt instalate iar restul incaperilor prin intermediul sistemului de radiatoare la care sunt conectate.

Termosemineul este un echipament complet automatizat si echipat (pompa, vas de expansiune, termostat, presostat etc) si are posibiliatatea de a fi conectat la un termostat de camera, montat la distanta, prin care se poate gestiona temperatura ambientala dorita.

Autonomia unui termosemineu este superioara unui semineu cu functionare pe lemne prin existenta unui rezervor de dimensiuni mari care asigura o functionare de pana la 4 zile cu un randament de peste 90%.

Intretinerea unui termosemineu pe peleti sau lemne este mai usoara si se poate realiza la un interval de timp mai mare fata de un termosemineu pe lemne.

Care sunt componentele unui semineu?

In functie de modelul si design-ul fiecarui semineu acesta poate veni cu accesorii suplimentare (perie de curatare, vatrai, manusa de protectie etc.) menite sa infrumuseteze dar si sa usureze folosirea acestuia. In general semineele sunt dotate cu usa de alimentare cu geam din sticla termorezistenta, care confera siguranta in exploatare si aduce valente estetice produsului, permitand vizualizarea permanenta a flacarii. Produsele Ferroli sunt proiectate si testate conform standardului european EN 13240 referitor la echipamentele de incalzire pe combustibil solid. Aceste teste garanteaza calitatea produsului si siguranta sa in exploatare.

Cu un design deosebit, specific marilor creatori italieni, semineele si termosemineele cu functionare pe peleti sau lemne Ferroli aduc eleganta si rafinament spatiului dumneavoastra de locuit, asigurand confort si siguranta.
 SEMINEE SI TERMOSEMINEE > TERMOSEMINEE CU PELETI/LEMNE FERROLI

Termosemineele cu functionare pe combustibil solid sunt echipamente concepute pentru incalzirea spatiului de locuit, prin radiatie si convectie, creand totodata o ambianta placuta in incaperea in care sunt instalate.

Tehnologia moderna de proiectare si fabricatie, precum si utilizarea materialelor de calitate asigura o functionare eficienta si sigura in conditiile respectarii instructiunilor de instalare si utilizare.

Termogiove sunt centrale termice cu functionare pe peleti, complet echipate (pompa, vas de expansiune, termostate, presostate etc), ce incalzesc prin radiatie incaperea in care sunt montate iar restul camerelor prin circuitul de radiatoare la care se conecteaza.

Disponibile in doua variante de putere, 24 si respectiv 30 de kw, Termogiove asigura o functionare economica cu un randamen termic ridicat si o exploatare confortabila, bucurandu-se de o autonomie de ardere de 1-3 zile.

Datorita valentelor sale estetice deosebite, cu finisaj ceramic in 2 variante de culori - ivoire si bordo, montarea acestuia in camera de zi va aduce pe langa caldura si o nota de eleganta ce va fi apreciata atat de membrii familiei cat si de oaspeti.

Pentru atingerea confortului in spatiul de locuit, temperatura optima poate fi asigurata cu un termostat de camera montat la distanta, in camera cea mai rece, sau direct din panoul de comanda, termosemineul citind temperatura habitatului in care este montat.

Mirano H, termosemineul cu functionare pe lemne, este destinat incalzirii centralizate prin intermediul radiatoarelor, proiectat si testat conform standardului european EN 13240 ce face referire la echipamentele de incalzire cu functionare pe combustibil solid.

Decoratia ceramica cu care sunt placate laturile termosemineului Mirano H acumuleaza energie termica si confera totodata eleganta produsului si incaperii in care este amplasat.

TermoGIOVE

TermoGIOVE sunt termoseminee complet echipate pentru incalzire centrala Puteri de 24 si 30 kW
Mai mult...

MIRANO H

MIRANO H este un termo-șemineu pe combustibil solid destinat încălzirii centralizată prin...
Mai mult...

BRETA PELLET 24

BRETA PELLET 24 sunt termoseminee pe peleti complet echipate (pompa, vas de expansiune, termostate,...
Mai mult...

BRESCIA PELLET

BRESCIA PELLET sunt termoseminee pe peleti, automatizate si complet echipate.
Mai mult...

BRETA PELLET 30

BRETA PELLET 30 sunt termoseminee pe peleti complet echipate (pompa, vas de expansiune, termostate, presostate etc) pentru incalzire centrala .
Mai mult...

MIRANO PELLET

Mirano Pellet sunt termoșeminee pe peleti automatizate, complet echipate (pompă încălzire, vas de expansiune, supapă de siguranță)...
Mai mult...

 SEMINEE SI TERMOSEMINEE > SEMINEE PE LEMNE - FERROLI

Semineele pe combustibil solid sunt echipamente destinate incalzirii camerei in care sunt instalate prin radiatie si convectie, creand totodata o ambianta placuta in incapere.

Care sunt avantajele unui semineu pe lemne?

Tehnologia moderna de proiectare si fabricatie, precum si utilizarea materialelor de calitate asigura o functionare eficienta si sigura in conditiile respectarii instructiunilor de instalare si utilizare. Pe langa aspectul lor placut acestea au si avantajul combustibilului solid (lemn, brichete sau carbune) care se poate achizitiona cu usurinta din orice zona a tarii.

Corpul semineelor este realizat din materiale de inalta calitate si rezistenta: focar de ardere fabricat din tabla din otel tratata si sudata, manta exterioara vopsita cu vopsea termorezistenta si elemente din fonta (gratar, usa etc.), care asigura o durata mare de viata a produsului.

Semineele sunt dotate cu usa de alimentare cu geam din sticla termorezistenta, care confera siguranta in exploatare si aduce valente estetice produsului, permitand vizualizarea permanenta a flacarii. Toate produsele noastre au fost proiectate si testate conform standardului european EN 13240 referitor la echipamentele de incalzire pe combustibil solid.

Cum se monteaza semineele?

Pentru o functionare sigura si eficienta, montarea semineelor trebuie executata de personal autorizat in domeniu urmand instructiunile din manualul de instalare ce insoteste produsul.

In gama noastra exista mai multe modele de seminee ce corespund si celor mai severe cerinte.

Varianta Mirano C are la partea superioara un cuptor cu termometru astfel, pe langa functia de incalzire si estetica, semineul poate fi folosit si pentru copt (paine, placinte, carne, etc.). Calitatea finisajelor le recomanda ca produse premium pentru o ambianta placuta in orice camin.

Decoratia ceramica cu care sunt placate laturile semineelor Mirano si Mirano C acumuleaza si degaja uniform energia termica in incapere si confera totodata eleganta produsului.

Cum intretinem un semineu?

In functie de caracteristicile semineului acesta trebuie curatat si intretinut conform indicatiilor prezentate in manualul de utilizare al acestuia.

Semineele pe lemne, traditia italiana a incalzirii!

MIRANO C

MIRANO C este un semineu pe combustibil solid destinat incalzirii camerei in care este instalat prin...
Mai mult...

MIRANO

MIRANO este un semineu pe combustibil solid destinat incalzirii camerei in care este instalat prin radiatie....
Mai mult...

SALERNO PREMIUM

SALERNO PREMIUM este un semineu pe combustibil solid destinat incalzirii camerei in care este...
Mai mult...

PADOVA F

PADOVA F este un semineu pe combustibil solid destinat incalzirii camerei in care este instalat , prin...
Mai mult...
Distribuitor autorizat
Ferroli
Ferroli
Ferroli

Transport

Asiguram transportul produselor
 

Promotii

Surprize pentru clientii fideli
 

0248212190

Mobil 0744556997 - Catalin Stoian