Transport

Asiguram transportul
 

Promotii

Pentru clientii fideli
 

0248212190

Mobil 0744556997

CAZANE TERMICE

Ferroli produce o gama variata de modele de cazane termice

Combustibilul solid (lemn sau carbune) a reprezentat sursa cea mai utilizata de catre oameni din cele mai vechi timpuri.

Folosind experienta acumulata in decursul timpului, Ferroli a dezvoltat si a perfectionat aceste echipamente prin optimizarea functionarii lor sau prin diversificarea combustibililor utilizati in ardere (peleti,brichete, rumegus, etc).

Cu un design revolutionar al drumurilor de fum si automatizare superioara a procesului de ardere (in cazul cazanelor cu gazeificare) sau prin imbunatatirea transferului termic (in cazul cazanelor din fonta) si cresterea autonomiei de functionare prin utilizarea arzatoarelor cu peleti, noile cazane cu combustibil solid Ferroli tin pasul cu ultimele tendinte de ordin tehnic, functional si ecologic.

Cele mai importate tipuri de cazane cu combustibil solid le regasim clasificate astfel:
 CAZANE DIN FONTA SAU OTEL PENTRU COMBUSTIBIL SOLID, LEMNE SAU CARBUNI > CAZANE DIN FONTA PENTRU COMBUSTIBILI SOLIZI

Gama de centrale din fonta Ferroli SFL cu puteri intre 12 si 50 kW sunt echipamente termice care pot functiona cu o varietate de combustibili solizi cum ar fi carbune, lemn, peleti, brichete, tocatura lemnoasa, precum si orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere sau silvice sau cu arzator cu combustibil lichid.

Corpul centralei este constituit din elemente asamblate cu niple, profilul elementelor proiectat special si repartitia optima a aripioarelor permitand obtinerea unei eficiente termice inalte, randamente ridicate si economii considerabile de energie.

Camera de ardere a fost atent proiectata pentru a primi bucati de lemn cu gabarit mare, incarcarea efectuandu-se prin usa superioara de mari dimensiuni.

Camera de ardere este complet imersata, asigurand o durata de viata superioara cat si un randament ridicat.

Centralele din fonta Ferroli SFL sunt recomandate si pot fi dotate cu serpentina de racire impotriva supraincalzirii accidentale

CENTRALA SFL

SFL sunt cazane din fonta pentru functionare cu peleti, brichete, tocatura lemnoasa, orice fel de resturi...
Mai mult...

SFB

SFB sunt cazane din fontă cu funcționare cu lemn, cărbune, brichete din lemn, tocătură lemnoasă, orice...
Mai mult...

SFR PRO

SFR PRO sunt cazane din fontă cu funcționare cu lemn, cărbune, brichete din lemn, tocătură ...
Mai mult...

SLK

SLK sunt cazane din fontă cu funcționare cu lemn, cărbune, brichete din lemn, tocătură lemnoasă, orice...
Mai mult...

SLK PRO

SLK PRO sunt cazane din fontă cu funcționare cu lemn, cărbune, brichete din lemn, tocătură lemnoasă, ...
Mai mult...

 CAZANE DIN FONTA SAU OTEL PENTRU COMBUSTIBIL SOLID, LEMNE SAU CARBUNI > CAZANE DIN OTEL CU FUNCTIONARE PE LEMNE SI ALTI COMBUSTIBILI SOLIZI

Cazanele din otel Ferroli FSB cu functionare cu peleti, brichete, tocatura lemnoasa, precum si orice fel de resturi si deseuri vegetale, agricole, forestiere, silvice, pot functiona de asemenea cu lemn si carbune.

Cazanele din otel Ferroli FSB reprezinta solutia perfecta de încalzire care combina operarea simpla, fiabilitatea si eficienta cu un pret avantajos.

Cazanele din gama Ferroli FSB sunt construite utilizandu-se placi de otel sudate (4-7 mm grosime) avand randamente superioare datorita designului special al drumurilor de fum.

Cazanele sunt prevazute cu usi mari de alimentare pentru a permite încarcarea si curatarea usoara. Camera de alimentare de mari dimensiuni face posibila combustia lenta de durata.

Suprafetele de încalzire generoase precum si configuratia traseului de gaze arse asigura utilizarea foarte eficienta a caldurii obtinute.

Operarea economica si ecologica reprezinta argumentele convingatoare în favoarea acestui cazan. Cazanul este, de asemenea, prevazut cu tava de cenusa si kit de curatare.

Suprafetele mari de incalzire cat si configuratia traseului de gaze arse permit utilizarea foarte eficienta a caldurii.

Regulatorul termostatic de tiraj pentru aer este obligatoriu si nu este inclus in furnitura standard.

Gamele de cazane din otel sunt urmatoarele:

  • FSB PRO cu puteri intre 25 .... 50 kW
  • FSB cu puteri intre 60 ... 80 kW
  • FSB3 MAX cu puteri intre 100 ... 300 kW
  • FSBH cu puteri intre 250 ... 400 kW

FSB

Cazane din otel pentru functionare cu combustibil solid si puteri intre 60 si 80 kW
Mai mult...

FSB PRO

FSB PRO sunt cazane din otel avand o construcție eficientă cu 3 drumuri de fum pentru funcționare cu...
Mai mult...

FSBH

Cazan din otel cu functionare pe combustibil solid si puteri intre 350 - 400 kW.
Mai mult...

FSB3 Max

Cazan din otel cu functionare pe combustibil solid si puteri intre 100 - 300 kW.
Mai mult...

 CAZANE DIN FONTA SAU OTEL PENTRU COMBUSTIBIL SOLID, LEMNE SAU CARBUNI > CAZANE DIN OTEL CU GAZEIFICARE PENTRU COMBUSTIBIL LEMNOS

Cazanele din otel cu gazeificare sunt cazane destinate incalzirii locuintelor familiale si a altor obiective similare avand puteri pana 49 kW si sunt destinate exclusiv arderii lemnului (orice tip de lemn uscat, in principal busteni).

Prin constructia speciala a drumurilor de fum si a utilizarii unui ventilator de exaustare aduc bustenii de lemn în starea de "gazeificare" - procesul în care hidrocarburile usoare sunt degajate din lemn si participa la ardere - iar randamentul creste astfel cu 10-15 % fata de cazanele traditionale cu combustibil solid. O alta caracteristica a cazanelor cu gazeificare îl reprezinta faptul ca bustenii de lemn sunt amplasati în camera superioara si în felul acesta flacara se dezvolta este de sus in jos - invers diferit fata de cazanele conventionale cu flacara verticala. Gazeificarea lemnului necesita o functionare constanta si stationara a cazanului. Pentru a asigura o astfel de cerinta este necesara utilizarea unui rezervor termic suplimentar (PUFFER) care sa inmagazineze excesul de caldura produs de cazan si de asemenea sa se regleze debitul de curgere si temperatura pe conducta de retur a cazanului pentru prevenirea formarii condensului. Toate acestea împreuna cu faptul ca aceste cazane necesita alimentarea cu busteni de calitate (umiditate maxim 20%), duc la randamente superioare pana la 86% in exploatare.

Este posibila de asemenea arderea bucatilor de lemn de dimensiuni mai mari, caz in care puterea termica utila a cazanului este redusa, dar este prelungit timpul de ardere. Cazanul nu poate fi utilizat si pentru arderea rumegusului si a deseurilor de lemn de mici dimensiuni. Acestea pot fi arse numai in cantitati mici impreuna cu busteni (max. 10%). Datorita palniei de alimentare de mari dimensiuni, este posibila evitarea operatiunii mai dificile de pregatire si taiere a lemnului in bucati mai mici. Corpul cazanului este construit din placi de otel sudate cu grosimea de 3 - 6 mm. Cazanul este prevazut in partea superioara cu un panou de comanda pentru reglarea electromecanica. In partea posterioara a cazanului exista un canal pentru admisia aerului primar si secundar cu o clapeta de reglare in care aerul este incalzit la o temperatura ridicata.

CAZANE DIN OTEL CU GAZEIFICARE:

- CGF - 25; 36; 49 kW

CGF

Cazanele din otel cu gazeificare CGF reprezinta una din cele mai performante solutii tehnice de incalzire...
Mai mult...

 CAZANE DIN FONTA SAU OTEL PENTRU COMBUSTIBIL SOLID, LEMNE SAU CARBUNI > CAZANE DIN FONTA SAU OTEL CU PELETI

Arzatoare cu peleti SUN P7N si SUN P12N au fost create sa completeze gamele de cazane cu combustibil solid (lemn sau carbune).

Cu un design special, ele se pot adapta cu usurinta (cu ajutorul unui kit de transformare) pe cazanele din fonta Ferroli SFL si din otel FSB PRO, modelele 25 si 35 .

Arzatoarele cu peleti SUN P7N si SUN P12N prin modul de functionare usor si intuitiv cat si prin usurinta in exploatare cu un randament ridicat al arderii, au eliminat cea mai mare parte a inconvenientelor pe care cazanele clasice cu combustibil solid le aveau din punct de vedere al autonomiei de ardere si al intretinerii.

Prin dimensionarea generoasa a bunker-ului de stocare peleti este asigurata o autonomie de functionare de cateva zille, modul de lucru fiind gestionat prin intermediul unui microprocesor.

Cazanele dotate cu arzator cu peleti SUN P7N si SUN P12N sunt complet automatizate (perioadele de lucru, pornirea si oprirea fiind comandate de termostatul de camera) .

Cu puteri intre 14kW si 50 kW cazanele cu arzatoare cu peleti SUN P7N si SUN P12N sunt o solutie practica si ecologica pentru asigurarea necesarului termic.

SFL+ SUN PN

Cazane din fonta SFL cu arzator pe peleti SUN P N cu puteri intre 13,7 si 55 kW
Mai mult...

BioPellet 24

BioPellet 24 sunt cazane din otel cu functionare pe peleți, complet echipate și automatizate.
Mai mult...

BioPellet 29/39

BioPellet 29/39 sunt cazane din otel cu functionare pe peleți, complet echipate și automatizate. Sunt...
Mai mult...

BioPellet 24 PLUS

BioPellet 24 PLUS sunt cazane din otel cu functionare pe peleti, complet echipate și automatizate.
Mai mult...

BioPellet Tech

Cazan din otel cu functionare pe peleti cu puteri pana la 50kW
Mai mult...
Distribuitor autorizat
Ferroli
Ferroli
Ferroli

Transport

Asiguram transportul produselor
 

Promotii

Surprize pentru clientii fideli
 

0248212190

Mobil 0744556997 - Catalin Stoian