Transport

Asiguram transportul
 

Promotii

Pentru clientii fideli
 

0248212190

Mobil 0744556997

ARZATOARE cu PELETI

Ferroli produce o gama variata de modele de arzatoare cu peleti

Arzatoare cu peleti SUN P7N si SUN P12N au fost create sa completeze gamele de cazane cu combustibil solid (lemn sau carbune) .

Cu o constructie speciala, ele se pot adapta usor (cu un kit de transformare) pe cazanele din fonta cu combustibil solid (ex: SFL) si pe cazanele din otel cu combustibil solid (ex: FSB PRO 25/35).

Arzatoarele cu peleti prin modul de functionare cat si prin usurinta in exploatare si randamentul ridicat al arderii au eliminat in mare masura inconvenientele cazanelor clasice cu combustibil solid legate de autonomie si intretinere.

Dotate cu un bunker de stocare peleti dimensionat generos pentru a asigura o autonomie de cateva zile si gestionate de un microprocesor , cazanele cu arzator cu peleti sunt complet automatizate (pornirea si oprirea sunt comandate de termostatul de camera) .

Cu puteri cuprinse intre 14kW si 50kW cazanele cu arzatoare cu peleti sunt o solutie practica si ecologica pentru asigurarea necesarului termic, fiind incluse si in “Programul Casa Verde”..
 > ARZATOARE CU PELETI

Centralele murale in condensare ce prepara atat agent primar pentru incalzire spatiului de locuit cat si necesarul de apa calda menajera (in regim instantaneu) cu ajutorul unui schimbator secundar in placi (Bluehelix Tech C) sau cu ajutorul unui schimbator bitermic (Bluehelix Pro).

CENTRALA Kit Arzator cu Peleti SUN P7N

Arzator cu peleti cu puteri intre 14 si 34 Kw
Mai mult...

Kit Arzator Peleti SUN P12N

Arzator cu peleti cu putere intre 34kW si 50kW
Mai mult...

SUN PN

SUN P N sunt arzatoare pe peleţi cu un design foarte compact și original .
Mai mult...
Distribuitor autorizat
Ferroli
Ferroli
Ferroli

Transport

Asiguram transportul produselor
 

Promotii

Surprize pentru clientii fideli
 

0248212190

Mobil 0744556997 - Catalin Stoian