Error: The directory to store session data is not writable. Please correct this or contact your provider.

Servicii oferite
Dintre lucrarile pe care le putem efectua in conditii optime de calitate va aducem la cunostinta cateva din acestea:

Incalziri : In functie de cerintele beneficiarului, societatea noastra, prin personalul specializat, poate executa instalatii de incalzire cu agent termic apa cu o temperatura de maxim 95 ° C si presiune 6 bar. In functie de destinatia incaperii sau a cladirii se poate oferii ca modalitate de incalzire a spatiului calorifere de fonta, radiatoare panouri de otel, radiatoare de aluminiu sau aeroterme, iar daca se doreste o climatizare prin ventiloconvectoare.

Firma poate participa la modernizarea punctelor termice, statiilor de pompare proprii, statii de racire a apei, statii de imbunatatire a parametrilor agentilor termici prin montare de schimbatoare de caldura.

Citeste mai departe...
 
Clienti

Firma noastra are un portofoliu de clienti mare, avand ca parteneri firme si societati de renume din judet, cat si un numar foarte mare de clienti persoane fizice...

Citeste mai departe...
 
Despre noi
S.C INALDA S.R.L. este o societate comerciala cu raspundere limitata si a fost infiintata in anul 1993. Societatea a fost inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J03/591/1993, avand codul unic de inregistrare 8623438, atribut fiscal R. Societatea dispune de un magazin de prezentare unde este declarat si punctul de lucru in Str. TACHE IONESCU, Bl.P1, parter.

Societatea are conturi deschise la B.C.R Pitesti, cont nr. RO 45 RNCB 1300 0000 1530 0001 si B.R.D GROUP SOCIETE GENERAL PITESTI, reprezentanta 2, cont RO 13 BRDE 030 SV 2741 568 0300.

Citeste mai departe...
 
Marturii clienti
  • "INALDA a raspuns cu promptitudine cerintelor mele, multumindu-ma pe deplin. Numele ii recomanda." Ionel Velchea

  • "Recomand cu caldura societatea Inalda oricui doreste servicii profesioniste in domeniul instalatiilor si nu numai. De-a lungul timpului au dat intotdeauna dovada de profesionalism, rapiditate si eficienta." Catalin Mircu, client

Produsele noastre
Centrala Tantaqua NF 30
Centrala Tantaqua NF 30
     
Sondaj
Ce fel de lucrari doriti?
 


Designed by MMC Solutions Toate drepturile rezervate © 2018 INALDA -Tehnologia instalatiilor