Error: The directory to store session data is not writable. Please correct this or contact your provider.

Servicii oferite Imprimare E-mail
Dintre lucrarile pe care le putem efectua in conditii optime de calitate va aducem la cunostinta cateva din acestea:

Incalziri : In functie de cerintele beneficiarului, societatea noastra, prin personalul specializat, poate executa instalatii de incalzire cu agent termic apa cu o temperatura de maxim 95 ° C si presiune 6 bar. In functie de destinatia incaperii sau a cladirii se poate oferii ca modalitate de incalzire a spatiului calorifere de fonta, radiatoare panouri de otel, radiatoare de aluminiu sau aeroterme, iar daca se doreste o climatizare prin ventiloconvectoare.

Firma poate participa la modernizarea punctelor termice, statiilor de pompare proprii, statii de racire a apei, statii de imbunatatire a parametrilor agentilor termici prin montare de schimbatoare de caldura.

 

In domeniul instalatiilor sanitare putem executa instalatii de alimentare cu apa rece si calda a diferitilor consumatori, putem efectua instalatii de scurgere si colectare a apelor reziduale si deversarea acestora in canalizari existente. De asemenea, putem participa la orice actiune de modernizare a grupurilor sociale detinute de beneficiar prin montarea de obiecte sanitare.

Acolo unde este necesar putem pune la dispozitie un personal calificat in montarea unor statii de tratare a apei ( dedurizare, demineralizare ), a unor statii de pompare ( statii de hidrofor ) sau montarea unor statii de recirculare.

Putem oferi personal calificat la modernizarea, automatizarea sau inlocuirea tuturor instalatiilor mai sus mentionate.

Echipamentele livrate sau montate vor fi insotite de:

•  certificate de calitate intocmite de producatori ( furnizori ), care sa confirme caracteristicile tehnice ale produsului ( inclusiv declaratii de conformitate ale produsului conform normelor in vigoare ) ;

•  carti tehnice cu caracteristici tehnice si functionale;

•  instructiuni de montare, probare, intretinere si exploatare;

•  agremente tehnice.

Firma noastra asigura si proiectarea instalatiilor si adopta schemele functionale ale instalatiilor care sa asigure un grad suficient de automatizare privind protectia si siguranta functionarii instalatiei, asigurarea parametrilor instalatiei si a cerintei utilizatorilor.

 

 
 
Marturii clienti
  • "INALDA a raspuns cu promptitudine cerintelor mele, multumindu-ma pe deplin. Numele ii recomanda." Ionel Velchea

  • "Recomand cu caldura societatea Inalda oricui doreste servicii profesioniste in domeniul instalatiilor si nu numai. De-a lungul timpului au dat intotdeauna dovada de profesionalism, rapiditate si eficienta." Catalin Mircu, client

Produsele noastre
Centrala murala DomiCompact D
Centrala murala DomiCompact D
     
Sondaj
Ce fel de lucrari doriti?
 


Designed by MMC Solutions Toate drepturile rezervate © 2018 INALDA -Tehnologia instalatiilor